TUI
Ticmate
Hop-On Hop-Off Tour + Alcatraz

Hop-On Hop-Off Tour + Alcatraz

Hinta/henkilö alkaen € 86.10

Tämä 4-in-1 Hop-On Hop-Off -paketti yhdistää neljä erilaista kiertoajelua yhdeksi edulliseksi pakettilipuksi. Tällä Hop-On Hop-Off -passilla voit tutustua San Franciscon keskustaanGolden gate siltaan ja Sausalitoon sekä Golden Gate Parkiin - kulje reiteillä miten paljon vain haluat seuraavan 72 tunnin ajan.

Voit hypätä bussiin ja pois millä tahansa pysäkillä, ja tutustua San Franciscon nähtävyyksiin omaan tahtiisi. Illalla voit myös nauttia upeista kaupunkimaisemista San Francisco Night -kiertoajelulla

Tämä kolmen päivän lippu sisältää myös pääsyn pahamaineiseille Alcatrazin saarelle!

Alcatraz-kierros (edellyttää kierrospäivän varaamista!)

Kolmen päivän 4-in-1 Hop-On Hop-Off -pakettiin sisältyy kierros Alcatrazin saarella. Alcatrazin kierrokseen sisältyy edestakainen lauttamatka San Franciscosta tälle pahamaineiselle saarelle, joka tunnetaan myös nimellä "the Rock". Vankilan sisällä pääset palkitulle audio-kierrokselle. Tämä kierros on omatoiminen, joten voit oleskella saarella niin kauan kuin vain haluat. Alcatrazin lautan lähtöaika ainnetaan sinulle vaihtaessasasi voucheriasi lippuihisi kierrospäivänä.

Päivämäärä, jonka valitset varatessasi 4-in-1 Hop-On Hop-Off -pakettia, on sinun Alcatraz kierrospäiväsi.

Downtown-kiertoajelu

Tällä kiertoajelulla San Franciscon keskustaan nautit koko 90 minuutin ajan live-selostuksesta. Kiertoajelu vie sinut San Franciscon keskustan suosituimmille nähtävyyksille alkuperäisellä kaksikerroksisella ja avokattoisella bussilla. Tämän kiertoajelun kohokohtia ovat mm. Fisherman's Wharf, Barbary Coast, Financial District, the Ferry Buildning, South of Market, City Hall, Union Square, Chinatown, North Beach, Lombard Street ja Pier 39. 

Golden Gate Park -kiertoajelu

Golden Gate Park -kiertoajelu lähtee Union Squarelta ja suuntaa kohti virastotaloa, jonka yhteydessä on hieno kaupungintalo, ohi Asian Art Museumin, oopperatalon ja San Francisco Symphony -musiikkitalon. Jatkamme matkaa pitkin Hayes Streetiä, jolta löydät lukemattomia ravintoloita ja shoppailupaikkoja. Matka jatkuu Golden Gate Parkille, joka on yksi maailman isoimmista tehdyistä virkistymispaikoista. Sinun on mahdollisuus vierailla puiston tunnetuissa kohteissa: De Young -museossa, japanilaisessa teepuutarhassa ja Kalifornian tiedeakatemiassa. Matkalla takaisin käymme Alamo Squarella, joka tunnetaan kuuluisista viktoriaanisista 'Painted Ladies'  -taloista. Ennen paluuta Union Squarelle, ohitamme San Franciscon Japan Townin ja St. Mary's katedraalin.

Golden Gate sillan ja Sausaliton kiertoajelu

Golden Gate sillan ja Sausaliton kiertoajelu starttaa Fisherman's Wharfilta ja kestää noin 90 minuuttia. Ensimmäinen pysäkki on Palace of Fine Arts, josta jatkamme matkaa Golden Gate sillalle ohittaen  Crissy Fieldsin ja pysähtyen South Vista Pointiin 10 minuutin valokuvaustauolle. Täältä avautuu upeat näkymät San Franciscon horisonttiin ja Alcatraziin. Tästä jatkamme kohti Marin Countya ja pysähdymme charmikkaaseen Sausalitoon, jossa voit mennä kävelylle, vierailla taidegallerioissa tai nauttia maukkaan lounaan meren rannalla. Bussi kulkee takaisin sillan yli Presidio Natinational Parkiin, jossa sijaitsee Pacific Heights kartanot.

San Francisco Night -kiertoajelu

Fisherman's Wharfista lähtevä San Francisco Night -kiertoajelu on 90 minuuttia pitkä ja sisältää live-opastuksen öisestä San Franciscosta. Kiertoajelu vie sinut kaikkiin eläväisimpiien kaupunginosiin kuten Financial District, Chinatown, North Beach, Union Square, Nob Hill, Alamo Square ja the Embarcadero. 

Tärkeää tietoa:

- Varauksesi laitetaan varauspyyntönä eteenpäin, joten saattaa kulua 48 tuntia ennen kuin voimme vahvistaa varauksen. Kun varauksesti vahvistetaan, E-lippu lähetetään sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi City Sightseeing -toimistoon, jotta voit vaihtaa sen pakettilippuihisi.

- Kun olet lunastanut e-lipullasi/voucherillasi lippusi, voit kulkea busseilla vapaasti ja jäädä pois kyydistä millä tahansa pysäkillä ja miten paljon haluat 72 tunnin aikana. 

- Lasten lippuja on saatavilla 5–11-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat pääsevät kiertoajeluille ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Huomioithan, että Alcatraz kierrokset myydän aikaisin loppuun ja varaukset ovat pakollisia. Päivämäärä, jonka valitset varatessasi 4-in-1 Hop-On Hop-Off -pakettia, on sinun Alcatraz kierrospäiväsi.

- Otathan huomioon, että kansallispuiston säädösten takia emme voi vahvistaa tarkkaa lähtöaikaasi Alcatrazin kierrokselle ennen kuin olet noutamassa lippujasi City Sightseeing -toimistolta kierrospäivänäsi.

- Alcatraz on suljettu kiitospäivänä, joulupäivänä ja uuden vuoden päivänä.

Tietoja

Hop-On Hop-Off Tour + Alcatraz
Sinun tulee vaihtaa e-lippusi/voucherisi lippuihisi osoitteessa
City Sightseeing, 1331 Columbus Avenue (North Point St. & Beach St välissä.), San Francisco, CA 94133

Hop-On Hop-Off Tour + Alcatraz
Aukiolo-ajat
Bussit liikennöivät päivittäin välillä klo 9.00-18.00. Alcatrazin vierailun lähtöajan saat kyseisenä retkipäivänä.

Ohjeet

Ohjeet
Kun olet lunastanut e-lipullasi/voucherillasi lippusi, voit kulkea busseilla vapaasti ja jäädä pois kyydistä millä tahansa pysäkillä ja miten paljon haluat 72 tunnin aikana. 

Katso karttaa