TUI
Ticmate
Firenzen pyöräilykierros

Firenzen pyöräilykierros

Hinta/henkilö alkaen € 35.00

Pyöräilykierros on hauska ja aktiivinen tapa tutustua Firenzeen. Firenze on suhteellisen turvallinen pyöräilyyn. Olemme valinneet reittimme niin, että ne ovat turvallisia ja hauskoja koko perheelle.

Mitä lipun hintaan sisältyy?
- 3 tunnin opastettu pyöräilykierros Firenzessä (noin 9km)
- Vierailet Firenzen keskeisimmillä nähtävyyksillä yhdessä ammattioppaan kanssa
- Jäätelönmaistelua
- Taattu max. 12 hengen ryhmäkoko
- Ilmainen lasten pyörien ja vauvanistuinten sekä kypärien vuokraus

Koe Firenze pyöräillen
Ajat multi-speed cruiser -pyörällä, jolla ajaminen on mukavampaa kuin millään muulla pyörätyypillä. Cruiserilla on helppo ajaa Firenzen historiallisessa keskustassa ja osassa Firenzen perinteisiä kaupunginosia.

Firenzen pyöräilykierros sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut tutustumaan tähän renesanssin helmeen aktiivisella opastetulla kierroksella. Tutustut uskomattomiin maamerkkeihin, monumentteihin ja näet jopa etäällä vilahduksia Toscanan maaseudusta pyöräillessäsi. 

Kohokohdat:
Santissima Annunziata, Ponte Vecchio (Vanha silta), Palazzo Strozzi, Piazza Santa Croce, Piazza Santa Trinita (Pyhän Kolminaisuuden aukio), Tuomiokirkko eli Santa Maria del Fiore  (Neitsyt Maria ja kukka), Piazza della  Repubblica (Tasavallan aukio), Piazza Santa Maria Novella, Piazza Cesare Beccaria, San Niccolon alue, Piazza della Signoria, vanha pylväshalli ja Porcellino, sekä Uffizin galleria. 

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä retki alkaa?
Kierros alkaa osoitteesta Via dei Cimatori, 9-red. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöä.

Kuinka kauan kierros kestää?
Firenzen pyöräilykierros kestää noin 3 tuntia.

Minkä tason pyöräilykierroksesta on kyse?
Firenzen pyöräilykierros on helpon tason pyöräilykierros.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6–12-vuotiaille lapsille. 3–5-vuotiaat pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Huomioi: Mikäli kierrokselle osallistuva lapsesi on alle 10-vuotias, edellytämme häneltä erinomaista pyöräilytaitoa. Hänen tulee myös pärjätä ja ajaa kierroksella itse omalla pyörällään. Henkilökunnallamme on oikeus evätä lapsesi pääsy kierrokselle tarvittaessa ilman takaisinmaksuvelvollisuutta.

Tietoja

Firenzen pyöräilykierros
Kierros alkaa osoitteesta
Via dei Cimatori, 9-red
50122 Firenze,

Firenzen pyöräilykierros
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään ma-la klo 10.00.

Ohjeet

Ohjeet
Katso kohtaamispaikan sijainti allaolevasta kartasta.

Katso karttaa