TUI
Ticmate
Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros

Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros

Hinta/henkilö alkaen € 40.00

Maista Firenzen maut pyöräilykierroksella läpi kaupungin! Yhdistä hauska ja informatiivinen pyöräilykierros Italian renesanssin helmessä kulinaarisiin nautintoihin: maistele ajon lomassa Firenzen kolmea himotuimpaa herkkua.

Mitä lipun hintaan sisältyy?
- 3 tunnin opastettu pyöräilykierros Firenzeen (noin 9 km)
- Maistat Firenzen tunnetuimpia herkkuja
- Vierailet Firenzen keskeisimmissä kohteissa
- Max. 12 osallistujan ryhmäkoko
- Ilmainen lasten pyörien, lastenistuinten ja kypärien vuokra

Syö ja pyöräile läpi Firenzen
Aloitamme tämän kulinaarisen kierroksen yhdeltä maailman tyylikkäimmistä katedraaleista, joka on tunnettu kupolistaan, jonka jälkeen vierailemme Beccaria-alueella, jossa pääset maistamaan perinteistä italialaista leivonnaista. Jatkamme pyöräilemistä kuuluisalle San Niccolon alueelle, jossa nautimme perinteisen schiacciata all’olio'n (litteä suolainen leipä oliiviöljyn kera), jota paikalliset ostavat usein joka päivä.

Kierroksen aikana vierailet myös Firenzen tärkeimmillä historiallisilla nähtävyyksillä kuten Piazza della Repubblicalla, Ponte Vecchiolla, Piazza della Signorialla ja kauniilla San Niccolon alueella!

Samaan aikaan kun oppaasi kertoo sinulle kaupungin suosituimmista kohteista, hän kertoo myös paikallisesta ruokaperinteestä; kuulet esimerkiksi miten gelato-jäätelö linkittyy Firenzeen, ja miksi toscanalainen leipä on suolatonta ja paljon muuta.

Kohokohdat:
Santissima Annunziata, Ponte Vecchio, Piazza Santa Croce, Piazza di S.M Novella, Firenzen Duomo-katedraali, Piazza della Repubblica, Piazza della Signoria, Porcellino Market ja San Niccolon alue. 

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa osoitteesta Via dei Cimatori, 9-red. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Kuinka kauan kierros kestää?
Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros kestää kolme tuntia.

Minkä tasoisesta pyöräilykierroksesta on kyse?
Kierros on helpon tason pyöräilykierros.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6–12-vuotiaille lapsille. 3–5-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Huomioithan: Mikäli lapsesi on alle 10-vuotias, edellytämme että hänellä on erittäin hyvät pyöräilytaidot ja että hän ajaa itse pyörällään. Henkilökunnallamme on oikeus tarvittaessa evätä lapsen pääsy kierrokselle ilman takaisinmaksuvelvollisuutta.

Tietoja

Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros
Kierros alkaa osoitteesta
Via dei Cimatori, 9-red
50122 Firenze

Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros
Aukiolo-ajat
Kierros pidetään ma-la klo 10.00.

Ohjeet

Ohjeet
Katso tapaamispaikan sijainti alla olevasta kartasta.

Katso karttaa