TUI
Ticmate
Dounen linna, Loch Lomond ja Ylämaat

Dounen linna, Loch Lomond ja Ylämaat

Hinta/henkilö alkaen € 44.30

Tällä kiertoajelulla näet Game of Thrones -hittisarjasta tutut kauniit maisemat ja osan Skotlannin kuuluisimmista linnoista.

Kohokohdat:
- Vietä hauska päivä kokopäivän retkellä läntisille Ylämaille
- Näe Dounen linna, joka on tuttu Game of Thronesista
- Valokuvauspysähdy Loch Awe -järvellä ja Kuchurnin linnalla
- Tutustu Inverarayn kaupunkiin ja linnaan (valinnainen vierailu linnassa/tyrmässä)
- Näe Luss-kylä Loch Lomondin rannalla

Koe Doune, Loch Lomond ja läntinen Ylämaa
Bussi ajaa Edinburghista Douneen, joka on hyvin säilynyt 1300-luvun linna kauniilla Stirlingshiren maaseudulla, ja se tunnetaan myös Game of Thronesista. Täällä voit valita audiokierroksen linnasta*, jonka kertojana on Monty Pythonin Terry Jones.

Seuraavaksi jatkamme matkaa Ylämaille. Ajamme ohi järvien ja vuorien ennen valokuvaustaukoa Kilchurnin linnalla, joka on Loch Awen rannalla. Tämä linna on kaikista kuvatuin Skotlannin linnoista, ja se esiintyy usein kalentereissa.

Kun saavumme Inverarayhin, kuljettaja-oppaasi tekee kierroksen tässä kuvankauniissa kaupungissa, jossa sinulla on aikaa lounastaa ja ehkä vierailla linnassa* ja tyrmässä* (tuttuja Downton Abbeystä).

Kun lähdemme pois Inveraraystä, voit nauttia näkymistä Loch Fyne -järvelle, ennenkuin menemme vuorille ja pidämme valokuvaustauon huipulla "Rest & be Thankful Pass".

Viimeinen pysähdyspaikkamme on Lussin kylä, joka sijaitsee Loch Lomondin kauniin rannan tuntumassa. Tämän jälkeen palaamme Edinburghiin Stirlingin kautta, jossa voimme matkalla jälleen bongata linnan.

* Gray Line tarjoaa sinulle 10% alennuksen lipuista Dounen linnaan sekä Inverarayn tyrmään ja linnaan.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä kiertoajelu alkaa?
Kiertoajelu sisältää hotellikuljetuksen useimmista Edinburghin keskustan alueen hotelleista. Tarkka noutopaikkasi ja -aikasi vahvistetaan 24-48 tuntia ennen retkeä.

Mihin kiertoajelu päättyy?
Kiertoajelun jälkeen sinut jätetään yhdelle monista pysäkeistä Edinburghissa. Olet takaisin Edinburghissa noin klo 19.00.

Kuinka kauan kiertoajelu kestää?
Kiertoajelu kestää noin 10 tuntia.

Onko kiertoajelua saatavilla muilla kielillä kuin englanniksi?
Ei, kiertoajelu on vain englanniksi (skotiksi). Meillä on kuitenkin pieni esite ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi, italiaksi ja kiinaksi.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5–14-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset eivät voi osallistua kiertoajelulle.

 

 

Tietoja

Dounen linna, Loch Lomond ja Ylämaat
Retki sisältää hotellikuljetuksen Edinburghin keskustan alueen hotelleista.

Dounen linna, Loch Lomond ja Ylämaat
Aukiolo-ajat
Kiertoajelu alkaa ma, ti, ke, pe ja la klo 9.00.

Ohjeet

Ohjeet
Tutustu Edinburghin karttaan alapuolella.

Katso karttaa