TUI
Ticmate
Dolmabahçen palatsi ja kaksi maanosaa

Dolmabahçen palatsi ja kaksi maanosaa

Hinta/henkilö alkaen € 37.00

Tällä Dolmabahçen palatsi ja kaksi maanosaa -kierroksella pääset tutustumaan yhteen maailman eleganteimmista palatseista ja sinulla on mahdollisuus kävellä maanosalta toisella vain muutamassa minuutissa.

Vieraile Dolmabahçen palatsissa, joka oli Osmanien valtakunnan sulttaanien viimeisin asuinpaikka. Palatsi on rakennettu 110 000 m² alueelle ja se toimi Osmanien valtakunnan hallintokeskuksena. Se on tunnettu sen upeista eurooppalaisten antiikkisten tavaroiden ja huonekalujen kokoelmista, sekä 4,5 tonnin painoisesta kattokruunustaan. Palatsissa on 285 huonetta ja 46 salia.

Tämän kolmen tunnin kierroksen aikana sinulla on myös ainutlaatuinen tilaisuus kävellä toiselta maanosalta toiselle yli Bosporin sillan, joka yhdistää Euroopan ja Aasian. Pääset myös nousemaan ylös Çamlıca kukkulalle. Täältä kaupungin korkeimmalta paikalta nautit upeista panoraamanäkymistä yli Istanbulin ja Bosporin.

Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00

Kierros sisältää seuraavat kohokohdat:
- Dolmabahçen palatsi
- Bosporin silta
- Çamlıca-kukkula

Lipun hintaan sisältyy edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista, museoiden sisäänpääsymaksut, siltamaksut ja kokeneen oppaan palvelut.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

- Hintaan sisältyy ilmainen nouto keskustan hotelleista läheltä alueita Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen varauksen vahvistamista, sinua pyydetään antamaan hotellisi nimi, jotta nouto voitaisiin järjestää. Jos yövyt lentokentän tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa 14.00, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Kierrosta ei järjestetä maanantaisin eikä torstaisin.

- Dolmabahçen palatsi ja kaksi maanosaa -kierrosta ei järjestetä 8.8. 15.10. eikä 1.1.

Tietoja

Dolmabahçen palatsi ja kaksi maanosaa
Hintaan sisältyy ilmainen edestakainen kuljetus Istanbulin keskusta hotelleista.

Dolmabahçen palatsi ja kaksi maanosaa
Aukiolo-ajat
Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00

Ohjeet

Ohjeet
Kun kierros on ohi, saat kyydin takaisin hotellillesi.

Katso karttaa