TUI
Ticmate
Päiväretki Dachaun keskitysleirille

Päiväretki Dachaun keskitysleirille

Hinta/henkilö alkaen € 15.00

Vieraile Dachaun kaupungissa, sen keskitysleirillä ja museossa. Dachaun keskitysleiri oli Saksan ensimmäinen natsien keskitysleiri, joka oli tarkoitettu poliittisille vangeille. Nyt alue toimii muistomerkkinä ja surullisena muistutuksena 2. maailmansodasta.

Matkalla Münchenistä Dachauun oppaasi kertoo tämän muistomerkkinä toimivan alueen historiasta. Dachaussa sinulla on paljon aikaa tutustua omatoimisesti keskitysleiriin, museoon ja katsoa dokumenttielokuva.

Keskitysleirin vierailijoita pyydetään osoittamaan kunnioitusta ja pukeutumaan asianmukaiseen asuun.

Retki järjestetään saksaksi ja englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä retki alkaa?
Kierros alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä. Olethan paikalla 20 minuuttia ennen kierroksen alkua, nouse bussiin ja valitse paikkasi.

Kuinka kauan retki kestää?
Dachaun keskitysleirin retki kestää 4,5 tuntia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–14-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi, mikäli he jakavat istuinpaikan maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Päiväretki Dachaun keskitysleirille
Retki alkaa Bahnhofplatzilta Karstadt-tavaratalon edestä.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Päiväretki Dachaun keskitysleirille
Aukiolo-ajat
Retki järjestetään lauantaisin klo 13.15 (toukokuusta lokakuuhun).

Ohjeet

Ohjeet
Mene U-bahnilla U1, U2, U7 tai U8 / raitiovaunulla 16, 17, 19, 20, 21, 22, N16, N19 tai N20 Hauptbahnhofille (päärautatieasemalle).

Katso karttaa