TUI
Ticmate
Bysantin kierros

Bysantin kierros

Hinta/henkilö alkaen € 30.00

Menkäämme ajassa taaksepäin Bysanttiin, Antiikin Kreikan kaupunkiin josta myöhemmin tuli Konstantinopoli, ja sittemmin moderni Istanbul.

Tällä retkellä pääset Kultaiseen sarveen, luonnolliseen satamaan, joka on saanut nimensä sarvimaisesta muodostaan ja kultaisista heijastuksista aalloissa.

Vierailemme myös kreikkalais-ortodoksisessa patriarkaatissa Fenerissä, joka on kreikkalais-ortodoksisen kirkon maailman pääkirkko, ja on ollut sitä aina siitä lähtien kun Konstantinus Suuri julisti kristinuskon Rooman valtakunnan uskonnoksi.

Lyhyen välimatkan päässä Kultaisesta sarvesta sijaitsee Church of Panagia of Blachernae, joka tunnetaan Pyhän Neitsyen pyhättönä, jossa löytyy tunnettu "Hagiasma” (pyhä vesi) ja “Hagion Lousma” (pyhä kylpy).

Vierailet myös ehkä koko Turkin kauneimmassa kirkossa nimeltä St. Savior in Chora (Kariye Museum), joka oli alunperin Bysantin luostari ja jossa on uskomattomia mosaiikkejä ja frescoja.

Näet myös Prison of Anemas'in ja Tekfur Palatsin (ainoastaan ulkopuolelta), jotka ovat ainoat säilyneet rakennukset Blachernaen palatsikokonaisuudesta.

Näet lisäksi vaikuttavat Bysantin kaupungin muurit, jotka ympäröivät Bysantin acropolista:  400-luvulle juurensa juontava 22 km pitkä linnoitus, jossa on 96 tornia ja 9 porttia.

Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00

Retki sisältää seuraavat kohokohdat:

- Kreikkalais-ortodoksinen patriarkaatti Fenerissä
- The Church of Panagia of Blachernae
- St. Savior in Chora
- The Prison of Anemas
- The Tekfur Palace
- The Byzantine City Walls

Lipun hintaan kuuluu edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista ja osaavan oppaan palvelut.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Hintaan sisältyy ilmainen edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista, jotka sijaitsevat lähellä paikkoja Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen kuin voit vahvistaa varauksesi sinun tulee antaa hotellisi nimi, jotta kuljetus voidaan järjestää. Mikäli oleskelet lentokentän läheisissä tai Istanbulin aasianpuoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa klo 14.00, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen kierroksen alkua saadaksesi tarkan noutoajan ja näin välttääksesi turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero on merkitty selvästi lähettämäämme e-lippuun/voucheriin.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7 vuotiaille lapsille. 0–2-vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Bysantin kierros järjestetään joka tiistai.

Tietoja

Bysantin kierros
Kuljetus Istanbulin keskustan alueen hotelleista kuuluu hintaan.

Bysantin kierros
Aukiolo-ajat
Kesto: 3 tuntia, klo 14.00-17.00

Ohjeet

Ohjeet
Kun retki päättyy, sinut viedään takaisin hotellillesi.