TUI
Ticmate
Kinky Boots

Kinky Boots

Al Hirschfeld Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 75.00

Osta lippusi aivan uuteen Broadway-musikaaliin Kinky Boots! Cindy Lauperin ja Harvey Fiersteinin musikaali nyt New Yorkissa.

Hauskuuttava uusi musikaali Kinky Boots Grammy Award-voittaja ja popikoni Cyndi Lauperin ja nelinkertaisen Tony Award-voittaja Harvey Fiersteinin käsialaa. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Tony Award-voittaja Jerry Mitchell.

Päätähtemme, Charlie Price (Tony Award ehdokas roolistaan Stark Sandsissa) yllättäen perii isänsä kenkätehtaan, joka on aivan konkurssin partaalla. Kun hän yrittää elää isänsä perinnön mukaan ja säästää perheensä yrityksen, Charlie löytää inspiraatiota Lolasta (Billy Porter). Lola on upea viihdyttäjä, joka tarvitsee tukevat korot! Hän paljastuu kuitenkin henkilöksi, joka tekee Charliesta sen miehen, joka hänen kuuluukin olla. Lolan ja Charlien työskennellessä yhdessä tehtaan parissa, he huomaavat, etä heillä onkin enemmän yhteistä kuin olisivat koskaan osanneet kuvitellakaan. He oppivat, että kun voit muuttaa mielipiteesi toisesta, koko maailmasi voi myös muuttua. 

Kinky Boots sisältää upeita tanssiesityksiä ja sydäntälämmitän tarinan.

Tämä musikaali on ehdottomasti "must see" kun matkaat New Yorkiin!

Huomio: Kun varaat lippusi musikaaliin New Yorkissa, saat aina parhaat mahdolliset vapaat paikat varauksen yhteydessä. Emme voi taata/valita tiettyjä paikkoja teatterista, koska paikat voivat määrittää vain teatteri. 36 tunnin aikana siitä, kun sait ensimmäisen varausvahvistuksesi, saat vielä lisävahvistuksen, jossa on ilmoitettu tarkat istumapaikat. Paikkoja ei voida vaihtaa tai muuttaa millään tavalla, sillä ne on valittu parhaiden mahdollisten vapaiden paikkojen mukaan. 

Tietoja


Al Hirschfeld Theatre
302 West 45th Street
New York
NY
US

Kesto:
2 hours 25 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station

Katso karttaa