TUI
Ticmate
Juna Lontooseen Gatwickin lentokentältä

Juna Lontooseen Gatwickin lentokentältä

Hinta/henkilö alkaen € 12.00

Nouse Gatwick Thameslink junaan ja pääset Lontoon keskustaan vaivattomasti ja nopeasti. Voit ostaa Thameslinkin yhden suuntaisen tai meno-paluulipun Gatwickin lentokentältä mille tahansa Lontoon keskustan asemista.

Keskeiset kohdat:

- Saat e-liput suoraan meiliisi 2-3 päivän kuluessa

- Vältä jonottaminen lipunmyyntiautomaatille asemilla

- Liput voidaan käyttää minä tahansa päivänä kuukauden aikana

- Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Ota Gatwick Thameslink -juna Lontooseen

Matka Lontoon Blackfriars'iin kestää noin 35 minuuttia ja Lontoon St. Pancrasiin noin 1 tunnin.

Juna-asemilta Blackfriars, Farringdon ja St Pancras voit mennä helposti metrolla tai taksilla määränpäähän, kuten Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater tai Paddington.

Miten varaan lippuni Gatwick Thameslink -junaan?

Jos varaat meno-paluulipun, paluulippu Gatwickin lentokentälle tulee käyttää 30 päivän kuluessa Lontoon menolipun päivämäärästä.

Et voi varata lippuja samalle päivälle, koska kaikki liput tehdään manuaalisesti, joten olethan varautunut, että lippujen saaminen meiliosoitteeseesi voi kestää 2-3 päivää.

Miten saan lippuni?

Varausvahvistus lähetetään sähköpostiisi pian varauksen teon jälkeen. Lippusi saat vähän myöhemmin.

Koska kaikki junaliput käsitellään manuaalisesti, emme voi luvata, että saat lippuja samana päivänä kun olet ne varannut, vaan niiden saamisessa voi kestää pari päivää. Lupaamme kuitenkin toimittaa lippusi hyvissä ajoin ennen lähtöäsi, ja mikäli ostat liput lyhyellä varoitusajalla, toimitamme lippusi mahdollisimman pian.

Onko Gatwick Thameslinkille lastenlippuja?

Kyllä,  Gatwick Thameslinkille on lastenlippuja 5–15-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa (max. 4 lasta voi matkustaa ilmaiseksi yhden aikuisen kanssa).

Tärkeää tietoa:

- Huomioi: sinun tulee kirjoittaa lähettämäämme matkalippuun ensimmäinen matkapäiväsi. Esim. jos matkustat junalla Gatwickin lentokentältä 15.6.2016, sinun tulee kirjoittaa lippuusi "15th of June 2016".

- Huomioithan: sinun vastuullasi on selvittää junan aikataulu ennen matkaasi, erityisesti junan lähtöajat  mikäli lähtevän tai saapuvan lentosi ajankohta on hyvin aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Tarkistathan myös mahdollisen poikkeusaikataulun esim. kunnossapitotyön takia.

- Emme voi palauttaa rahoja (osittain emmekä kokonaan), mikäli lippusi jäävät käyttämättä jos junan aikataulu ei sovi omaan aikatauluusi lähtevien tai saapuvien lentojen aikataulun takia. Mikäli jokin juna joudutaan perumaan esim. radan kunnossapitotöiden takia, korvaava bussiyhteys on aina tarjolla.

- Gatwick Thameslink -lippu ei ole voimassa Gatwick Express -junissa.

- Pyhäpäivinä Gatwick Thameslink liikennöi harvemmin kuin tavallisesti, ja joulupäivänä (25.12.) Gatwick Thameslink ei liikennöi ollenkaan.

Kunnopitotyöt tammikuuhun 2018 asti:

Merkittäviä kunnossapito- ja raiteiden päivitystöitä on luvassa ainakin tammikuuhun 2018 asti. Lähtöjen myöhästymisiä ja vuorovälien harventamista esiintyy, enimmäkseen yöaikaan ja välillä viikonloppuisin. Mikäli junat eivät kulje pidempiä ajanjaksoja, korvaava bussiyhteys tarjotaan. Varaathan ylimääräistä aikaa varsinkin matkalle lentokentälle.

Voit kääntyä juna-asemien henkilökunnan puoleen mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Tietoja

Juna Lontooseen Gatwickin lentokentältä
Klikkaa karttaa ja näe Lontoon metron kartta.

Ohjeet