TUI
Ticmate
Gatwick Express

Gatwick Express

Hinta/henkilö alkaen € 22.80

Hyppää Gatwick Expressiin niin pääset Lontooseen helposti ja nopeasti. Voit valita otatko yhdensuuntaisen lipun vai menopaluun Gatwickin lentokentän ja Victoria Stationin välillä. Matkaan menee noin 35 minuuttia. Mukavaa ja helppoa!

Victoria Stationilta voit ottaa metron, bussin tai taksin lopulliseen määränpäähäsi, kuten Piccadilly Circusille, Trafalgar Squarelle, Oxford Circusille, Covent Gardeniin, Russel Squarelle tai Paddingtoniin.

Kohokohdat:
- Saat e-lippusi suoraan sähköpostiisi 2-3 päivän kuluessa
- Sinun ei tarvitse jonottaa aseman lippuautomaatille
- Liput voi käyttää minä tahansa päivänä kuukaudesta
- Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Kuinka varaan liput Gatwick Expressiin?
Ostaessasi lippuja laita "voimassa" -kohtaan päivä, jolloin käytät liput. Jos ostat myös paluumatkan, täytyy sen tapahtua 28 vuorokauden kuluttua tästä valitsemastasi päivästä.

Et voi valita lippuja kuluvalle päivälle, koska kaikki liput käsitellään manuaalisesti, joten emme voi luvata, että saat liput tilauspäivänä. Lupaamme kuitenkin, että liput tulevat ennen lähtöä ja jos varaat liput lähellä lähtöpäivää, saat ne mahdollisimman pian.

Onko Gatwick Expressiin olemassa lasten lippuja?
Kyllä, voit ostaa lasten lippuja Gatwick Expressiin. Lasten lippuja saa 5-15 vuotiaille lapsille ja alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi, kun he matkustavat maksavan aikuisen seurassa. (Enintään 4 lasta per aikuinen).

Tärkeää tietoa:
- Huomioitavaa: On sinun vastuullasi tarkistaa junan aikataulu ennen matkaasi, varsinki jos lentosi saapuu tai lähtee hyvin aikaisin aamulla tai hyvin myöhään illalla tai jos palvelun saatavuus on rajoitettua esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi.
- Emme voi hyvittää (osin tai kokonaan) lippuja, joita ei käytetä sen vuoksi, että junan aikataulut eivät mene yksiin sinun lentoaikataulujesi kanssa. Jos junat joudutaan perumaan esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi, on tarjolla aina korvaava bussi tai muu kulkuneuvo.
- Yleisten vapaapäivien aikaan Gatwick Express ei liikennöi niin usein kuin normaalisti ja joulukuun 25. päivänä se ei liikennöi lainkaan.
The Gatwick Express ei liikennöi 15/10-2017.
HUOMIOI: Että junayhteys korvataan suoralla non-stop bussiyhteydellä 24/9-2017 (klo 18.30 saakka) + 8/10-2017 (klo 18.30 saakka) + 29/10-2017 (klo 18.30 saakka).

 

Tietoja

Gatwick Express
Näpäytä “Katso karttaa” nähdäksesi Lontoon maanalaisen kartan (Tube Map)

Ohjeet