TUI
Ticmate

Pariisin nähtävyydet

Tervetuloa Pariisin sivustollemme, josta löydät liput kabaree-esityksiin, nähtävyyksiin ja kiertoajeluihin Pariisissa. Täältä voit ostaa lippusi helposti, nopeasti ja turvallisesti mm Moulin Rougeen tai Lido de Parisiin, illalliselle Eiffel-tornissa, Louvren opastetulle kierrokselle, Seine-joen illallisristeilylle tai Versailles-linnan vierailulle.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Koe maailmankuulu kabaree Moulin Rougessa. Se vain on yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea Pariisissa käydessä! Liput myydään loppuun kauan ennen esityspäivää, joten osta lippusi hyvissä ajoin!

Alkaen € 95.00
Näe Louvre omatoimisesti

Näe Louvre omatoimisesti

Nauti Louvresta Pariisissa omaan tahtiisi ja opi lisää Mona Lisan kaltaisista mestariteoksista ääniopastuksen johdolla. Osta liput verkosta niin pääset ohittamaan Louvren lippujonot!

Alkaen € 38.00
Versailles ja Pariisi

Versailles ja Pariisi

Koe Pariisi ja vieraile Versaillesin palatsissa tällä opastetulla Versailles ja Pariisi kierroksella. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 113.20
Päivällinen Restaurant 58 Eiffel-torni

Päivällinen Restaurant 58 Eiffel-torni

Nauti illallista ja ihaile Pariisin valoja ravintola 58:ssa Eiffel-tornissa! Liput illalliseen Eiffel-tornissa voidaan ostaa täältä!

Alkaen € 26.00
Ohita jonot Eiffel-torni -kierros

Ohita jonot Eiffel-torni -kierros

Ohita jonot Eiffel-torniin! Etukäteen ostetuilla lipuilla ohitat muut turistit ja vältät 2-4 tunnin jonottamisen. Pääset suoraan ylös vievään hissiin ihailemaan näkymiä yli Pariisin.

Alkaen € 42.90
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris Champs-Elyséesellä on yksi maailman tunnetuimmista kabareista. Varmista lippusi tähän suosittuun esitykseen ja osta ne ajoissa!

Alkaen € 85.00
Crazy Horse

Crazy Horse

Nauti show'sta Pariisin Crazy Horsessa! Show sisältää legendaaristen ja sensuellien Crazy Horsen tanssijoiden esittämiä esteettisiä ja visuaalisia kuvaelmia. Varaa lippusi netistä!

Alkaen € 105.00
Avoin bussikierros Pariisissa

Avoin bussikierros Pariisissa

Varaa liput Pariisin Hop-On Hop-Off -bussiin, joka on helpoin ja joustavin tapa tutustua Pariisiin! Hyppää vain yhteen monista busseista ja aloita kierros avobussin kyydissä.

Alkaen € 33.00
Lounasristeily klo 12.45

Lounasristeily klo 12.45

Nauti ihanasta pariisilaisesta lounaasta Seinellä tällä lounasristeilyllä. Maistele ranskalaisen keittiön makuja samalla kun laiva ohittaa Pariisin nähtävyyksiä ja kuuluisia rakennuksia.

Alkaen € 59.00