TUI
Ticmate

Liput Milanon nähtävyyksiin

Selata Ticmate valikoimaa kiertoajeluja ja tapahtumia Milanossa. Voit varata opastettu kiertoajelu Segway tai lippuja suosittu hop-on hop-off bussit, viinin maistelua matkat tai lippuja oopperaan ja klassisen baletin maineikkaassa Teatro alla Scala. Varaa liput kokemuksenne Milanossa täällä!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Milanon Teatro alla Scala on yksi maailman kuuluisimmista ja kauneimmista oopperataloista. Vierailu La Scalan oopperassa tai baletissa tekee Milanon matkastasi täydellisen. Varaa La Scala -lippusi tästä!

Alkaen € 115.00
Päiväretki Comojärvelle

Päiväretki Comojärvelle

Jätä Milanon kiire ja vilske taaksesi ja suuntaa lähialueiden maaseudulle. Upeat alpit, järvet, huvilat ja Sveitsin raja odottavat sinua vain tunnin matkan päässä kaupungin sykkeestä. Tällä kiertoajelulla koet Luganon, Comojärven ja Bellagion parhaat puolet. Varaa päiväretkesi tästä!

Alkaen € 101.00
Milanon Segway-kierrokset

Milanon Segway-kierrokset

Milanon Segway-kierros on hauska ja erilainen tapa tutustua Milanoon, Italian muodin pääkaupunkiin. Pidä hauskaa rullatessasi Milanon upeilla kaduilla. Varaa lippusi Milanon Segway-kierrokselle tästä.

Alkaen € 75.00
Milanon viininmaistelu

Milanon viininmaistelu

Milanon viininmaistelu on hauska ja informatiivinen tapa tutustua upeisiin italialaisiin viineihin ja aperatiiveihin. Nauti viineistä ja ruoasta paikallisessa viinibaarissa Milanon sydämessä. Varaa lippusi Milanon viininmaisteluun tästä!

Alkaen € 35.00
Milanon kulinaarinen kierros

Milanon kulinaarinen kierros

Milanon kulinaarinen kävelykierros on mahtava tapa tutustua italialaiseen keittiöön ja viineihin. Tämä kierros sopii kaikille, jotka haluavat maistaa italialaisia ruokalajeja ja haluavat oppia lisää italialaisesta keittiöstä. Milanon kulinaarinen kävelykierros on mahtava tapa tutustua italialaiseen keittiöön. Varaa lippusi herkulliselle Milanon kävelykierrokselle tästä!

Alkaen € 65.00
City Sightseeing Milan

City Sightseeing Milan

Milanon Sightseeing Hop-On Hop-Off -kiertoajelut on helppo ja mukava tapa kokea Milano. Hop-Off - Milanon kiertoajeluilla näet Milanon kaikki parhaat kohteet. Varaa lippusi Milanon kiertoajeluille tästä!

Alkaen € 22.00
Viiniä ja aperitiivejä historiallisella kanaalialueella

Viiniä ja aperitiivejä historiallisella kanaalialueella

Nauti kanssamme Milanon illasta ja maista alueen herkullisia ruokia ja viinejä. Tule mukaan tälle ainoalle Milano-kierrokselle, joka yhdistää kulttuurin, ruoan ja huvin kierroksella kiehtovalle Naviglin kanaalialueelle. Varaa kierroksesi nyt ja valmistaudu herkuttelemaan!

Alkaen € 59.00
Tour to Duomo di Milan

Tour to Duomo di Milan

The Duomo of Milan is one of the most famous cathedrals in the world and an absolute must-see when visiting Milan. Our tour includes a skip the line entrance, so you can go directly inside the Duomo, where your tour guide will tell you about its fascinating history. Book your tour here!

Alkaen € 58.50
Milan Segway Night Tour

Milan Segway Night Tour

Join us on this segway tour of Milan by night and experience a memorable ride through the beautiful city filled with lights. It's a fun and educational way to experience Milan. Book your tour here!

Alkaen € 75.00