TUI
Ticmate

Firenze

Täältä löydät kaikki mahdolliset Firenzen retket ja nähtävyydet. Tarjoamme kävellen, pyöräillen ja Segwaylla tehtäviä kaupunkikierroksia. Lisäksi valikoimassamme on päiväretkiä Pisaan, Chiantin viiniseudulle ja moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin Toscanassa. Varaa lippusi Ticmaten verkkosivuilta!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Uffizin gallerian kierros

Uffizin gallerian kierros

Uffizin galleria on epäilemättä Firenzen tärkein nähtävyys! Tämä taidemuseo tunnetaan Italian renesanssin ja barokin ajan upeimpien taiteilijoiden maalauksista. Tällä kierroksella näet taiteen suurimmat mestariteokset yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista.

Alkaen € 39.00
Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros

Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros

Maista Firenzen maut pyöräilykierroksella läpi kuvankauniin kaupungin! Yhdistä hauska ja informatiivinen pyöräilykierros Italian renesanssin helmessä kulinaarisiin nautintoihin: maistele ajon lomassa Firenzen kolmea himotuimpaa herkkua. Älä jää tästä paitsi, vaan varaa lippusi meiltä!

Alkaen € 36.00
Pisan Kalteva torni ja Ihmeiden aukio

Pisan Kalteva torni ja Ihmeiden aukio

Pisa on must-kohde vieraillessasi Toscanassa! Kaupunki on maailmankuulu arkkitehtuuristaan. Piazza dei Miracoli (Ihmeiden aukio) on ilman epäilyksen häivää yksi kauneimmista aukioista Italiassa ja Kalteva torni on yksi maailman tunnetuimmista rakennuksista. Älä aikaile, vaan aloita Pisan matkan suunnittelu!

Alkaen € 89.00
Firenzen Hop-On Hop-Off -bussit

Firenzen Hop-On Hop-Off -bussit

Tutustu Firenzeen Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä! Nähtävyyksien katselu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Valitse joko 24, 48 tai 72 tunnin lippu ja käytä kolmea linjaa rajattomasti. Alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi! Osta liput jo kotona!

Alkaen € 23.00
Kokopäivän retki Val D'Orciaan: Montalcino, Montepulciano ja Pienza

Kokopäivän retki Val D'Orciaan: Montalcino, Montepulciano ja Pienza

Tämä kokopäivän retki Val D'Orciaan on täynnä taidetta, kulttuuria, paikallisia herkkuja ja hyviä viinejä, joten hauska päivä on (melkein) taattu. Lähde kanssamme tälle unohtumattomalle retkelle, joka sisältää vierailuja upeisiin kaupunkeihin, maaseudun rauhaa, historiaa, arkeologiaa, Toscanan ruokaa ja viinejä. Varaa paikkasi tälle retkelle!

Alkaen € 59.00
Duomo-katedraalin kierros

Duomo-katedraalin kierros

Lähde kiehtovalle kierrokselle, jolla tutustutaan Firenzen tuomiokirkon eli Duomon historiaan ja Italian renesanssin suuruuksiin, Brunelleschiin ja Giottoon. Duomo (oikealta nimeltään Santa Maria del Fiore) on Firenzen suosituin nähtävyys. Tämä kierros alkaa ilman jonottamista, sillä hintaan sisältyy jonon ohi -sisäänpääsy! Varaa kierroksesi jo tänään!

Alkaen € 39.00